Vuokrausehdot

Voimassa 1.6.2018 alkaen

 

Aqualines Oy:n (2198816-9) omistama markkinointinimeltään RelluRent vuokraa kodin ja vapaa-ajan tarpeisiin tuotteita suomalaisille yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille.

VUOKRAAMINEN

Vuokranantajana toimii RelluRent. Vuokranantaja omistaa vuokrattavat tuotteet. Vuokraaja on osapuoli, joka vuokraa tuotteet vuokranantajalta.

Tuotteet varataan puhelimitse tai sähköpostitse, myöhemmin myös verkkokaupan kautta.

Vuokraaja hyväksyy varauksen tehdessään vuokrausehdot.

TUOTTEET

Vuokratut tuotteet ovat vuokranantajan omaisuutta eikä niitä saa vuokrata, lainata, pantata tai luovuttaa muulla tavoin edelleen. Tuotteita tulee säilyttää sisätiloissa paitsi niiden normaalia, käyttötarkoituksen mukaista käyttöä ulkona. Tuotteiden vahingoittaminen tai hävittäminen on kielletty.

Vuokraaja on vastuussa tuotteen kunnon tarkistamisesta ja tuotteen käytöstä. Vuokranantaja ei ota vastuuta tuotteen käytön aikana tapahtuvista vahingoista tai tuotteesta aiheutuvia vahinkoja.

Tuotteelle aiheutuneesta vahingosta tai tuotteen katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi vuokranantajalle. Vuokraaja on vastuussa tuotteen vahingoittumisesta. Vuokraaja sitoutuu vuokrausehdot hyväksyessään huolehtimaan tuotteesta parhaansa mukaan. Vuokraaja on velvollinen suorittamaan varastetusta, kadonneesta tai vahingoittuneesta tuotteesta vuokranantajalle korjaus- tai uushankintahintaa vastaavan korvauksen.

HINNAT

Vuokrahinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Tuotteiden vuokra-ajat sekä hinnoitteluperusteet on ilmoitettu hinnastossa. Mikäli asiakas palauttaa tuotteet etuajassa, ei vuokranantaja ole velvollinen korvaamaan lyhentynyttä vuokra-aikaa. Vuokra-ajan pidentäminen kesken vuokra-ajan on mahdollista, mikäli varaustilanne sen sallii. Pidennetystä vuokra-ajasta veloitetaan hinnaston mukainen maksu sekä 3€:n muutosmaksu.

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Toimitustapa toistaiseksi nouto Matkahuolto asiamies Varkaus, myöhemmin asiakas voi valita toimituksen myös Matkahuollon kautta.

Noudettaessa tuotteet itse, tulee tuotteet palauttaa noutopisteeseemme viimeistään viimeisenä vuokrapäivänä klo 16.30.

TOIMITUS TAI NOUTO

Valittaessa toimitustavaksi nouto Matkahuolto asiamies Varkaus, on tilaus noudettavissa ensimmäisenä vuokrapäivänä klo 08:30-17:15.

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Noudettaessa tuote on mahdollista maksaa käteisellä tai maksu/luottokortilla. Hyväksymme yleisimmät luottokortit, kuten Visa ja Mastercard.

TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN

Noutopisteestä noudetut tuotteet: noutopisteestä noudetut tuotteet tulee palauttaa noutopisteeseen viimeistään viimeisenä vuokrapäivänä klo 16.30.

Palautuksen sisällön tulee olla sama kuin tuotetta vastaanotettaessa. Tuotteiden tulee olla palautettaessa hyvässä kunnossa ja uudelleenvuokrauskelpoisia. Mahdollisista puutteista tulee ilmoittaa tuotetta palautettaessa. Mikäli tuotteita palautetaan vaurioituneena tai puutteellisena veloitamme vahingosta ja/tai hävinneistä osista tai tuotteista uushankintahintaa tai korjauskustannuksia vastaava hinta. Tuotteet palautetaan samassa pakkauksessa, jossa ne on vuokraajalle annettu.

Mikäli tuotetta ei palauteta välittömästi vuokra-ajan päätyttyä, laskutetaan vuokraajalta lisävuokra jokaiselta alkavalta päivältä. Lisävuokra lasketaan tuotteen lyhyimmän vuokra-ajan mukaisen vuorokausivuokran mukaan. Lisäksi perimme laskutuslisän 10 € ja maksumuistutuksista 5€. Kahden maksumuistutuksen jälkeen siirrämme asian perintäyhtiölle, joka veloittaa perinnästä vuokraajalta palveluhinnastonsa mukaisen veloituksen.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Varaus on mahdollista perua viimeistään kaksi päivää ennen varauksen alkamista. Ilmoita peruutuksesta sähköpostitse ( info@rellurent.fi ) tai puhelimitse (044 980 3388, arkisin 9-16.30). Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai noutamatta jätetyistä varauksista veloitamme varausmaksun, jonka suuruus on 50% vuokrahinnasta, kuitenkin vähintään 15€.

SOPIMUKSEN IRTISANOMINEN

Vuokranantaja saa irtisanoa sopimuksen irti ja vuokraajan tulee välittömästi palauttaa tuote, mikäli vuokraaja on antanut vääriä tietoja, laiminlyönyt vuokran maksamisen, hoitanut tuotetta vuokraehtojen vastaisesti tai rikkonut muutoin sopimusta.

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote ei vastaa tekemääsi tilausta, ota välittömästi yhteyttä RelluRenttiin sähköpostilla info@rellurent.fi tai puh. 044 980 3388. Mikäli tuote vioittuu vuokra-aikana on vuokraajan oltava yhteydessä RelluRenttiin välittömästi.

Varkaustapauksissa on vuokraajan tehtävä ilmoitus poliisille ja myös vuokranantajalle. Mahdollinen vakuutuskorvaus tulee ohjata vuokranantajalle. Vuokraaja on velvollinen suorittamaan vuokranantajalle tuotteen uushankintahintaa vastaavan korvauksen, mikäli tuote vahingoittuu tai varastetaan.

Vuokranantajalla on oikeus periä vuokraajalta vuokraajan aiheuttamien vahinkojen, korvaavien tuotteiden tai saatavien perinnästä aiheutuneet kulut toteutuneiden kustannusten mukaisina. Tuotteen tuhoutuessa tai kadotessa, on vuokraaja velvollinen maksamaan täyden korvauksen tuotteen tai vastaavan tuotteet arvosta.

Tätä sopimusta koskevat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan vuokranantajaa lähimmässä oikeuslaitoksessa.